Centre de psicologia a Sant Andreu

El centre/consulta/gabinet es troba situat al barri de Sant Andreu de Palomar, justament al carrer Virgili, 2, al costat de l´escola Llotja. És aquí  a on atenem als pacients, clients o consultants.
Psicòleg a Sant Andreu- Barcelona
Es troba situada molt proper a la parada de metro de Onze de Setembre (L9-L10). També bastant propera a les parades de La Sagrera (L1-L5) i Fabra y Puig (L-1) i a relativa poca distància de les estacions de tren de Sant Andreu Arenal i Sant Andreu Comtal. Autobusos: 11, 26, 34, 35, 36, 40, 126, B20, B24 (Transports Metropolitans de Barcelona).

Ben comunicat en cotxe, metro o bus amb altres barris propers de Barcelona, per la qual cosa si busca psicòlegs a Sagrera, Navas, Clot, El Congrés i els Indians, El Camp de l´Arpa, Sagrada Família, Vilapicina i la Torre Llobeta, Horta o La Verneda i La Pau; és aquí on trobarà el professional que busca. També pot ser una bona opció si busca professionals de la psicologia a Santa Coloma de Gramenet o a Badalona, ja que aquestes localitats estan força properes. 


Tant per la formació integral en psicologia, factors biomèdics, ciència psicosocial i de la conducta i desenvolupament humà com per l’experiència en contextos sanitaris i psicoeducatiusté garantia d´un servei professional de qualitat i personalitzat. La possibilitat de realitzar-se visites/sessions setmanals o quinzenals és altre avantatge.

Si considera que li pot ser beneficiós sessions de psicologia/psicoterapia/suport psicosocial pot trucar, enviar un email, escriure per whatsapp o emplenar el formulari de contacte.

Serveis de psicologia:
-Psicologia sanitària.
-Entrenament psicològic, orientació i desenvolupament RRHH.
-Informes pericials (ex: custòdies, dany psicològic, grau de
discapacitat, etc).
-Reforç psicopedagògic/reeducacions en NEE o sense.

Instagram